وردپرس

ارور خطا در برقراری ارتباط با پایگاه داده در وردپرس

ارور خطا در برقراری ارتباط با پایگاه داده در وردپرس

پیام خطای “Error Establishing a Database Connection” که به فارسی “خطا در برقراری ارتباط با پایگاه داده در وردپرس” یکی از اطلاعاتی است که بسیاری از کاربران سیستم مدیریت محتوای وردپرس با آن مواجه شده‌اند. این پیام معمولاً ناشی از مشکلاتی در اتصال به پایگاه داده وردپرس است و ممکن است نگرانی‌های زیادی برای کاربران مبتدی ایجاد کند. در این مقاله، قصد داریم به کاربران نوآموز کمک کنیم تا با این خطاها آشنا شده و بتوانند مشکلات را به طور موثر برطرف کنند.

این خطا زمانی برای شما پدیدار می‌شود که سایت شما در تلاش برای برقراری ارتباط با پایگاه داده یا دیتابیس با مشکل روبه‌رو می‌شود. به همین دلیل، در اینجا قصد داریم به شما یاد بدهیم چگونه به‌راحتی و بدون هیچ دردسری این خطا را در سایت وردپرسی خود برطرف کنید.

[lwptoc]

علت خطای خطا در برقراری ارتباط با پایگاه داده در وردپرس

همان‌گونه که در بالا ذکر شده است، بروز خطا در ارتباط با پایگاه داده یکی از مسائلی است که بسیاری از وب‌سایت‌ها با آن روبه‌رو شده‌اند. این خطا اغلب ناشی از اشتباهات در اطلاعات ورودی به پایگاه داده است، از جمله اشتباه در نام دیتابیس، نام کاربری یا رمز عبور.

در صورتی که با این خطا مواجه شدید، ابتدا بررسی کنید که اطلاعات دیتابیس، از جمله نام دیتابیس، نام کاربری و رمز عبور، صحیح وارد شده باشند. اگر تغییراتی در این اطلاعات اعمال کرده‌اید، اطمینان حاصل کنید که این تغییرات به‌درستی اعمال شده‌اند.

همچنین، ممکن است این خطا به دلیل عدم پاسخگویی سرور پایگاه داده رخ دهد. اگر سرور پایگاه داده شما به‌درستی عمل نمی‌کند، ممکن است دیتابیس با مشکل مواجه شود و اختلالاتی در آن ایجاد شود. در این صورت، با تیم پشتیبانی یا مدیریت سرور تماس بگیرید تا مشکلات فنی را برطرف کنید.

توجه داشته باشید که نمایش این خطا به کاربران سایت منجر به تجربه منفی آن‌ها خواهد شد. بنابراین، بهتر است با دقت و سرعت لازم به رفع این مشکلات بپردازید تا تأثیرات منفی بر تجربه کاربری کاهش یابد.

در اینجا، به شما تعدادی از راه‌حل‌های کاربردی برای رفع این خطا ارائه خواهیم داد که می‌توانید به‌راحتی از آن‌ها استفاده کنید. اما قبل از هر تغییری، به شدت توصیه می‌شود که یک نسخه پشتیبان از سایت خود بگیرید تا در مواجهه با هرگونه مشکل، بتوانید به حالت قبلی بازگردید.

برسی Wp-Admin

بله، مراحل تعمیر دیتابیس با ویرایش فایل “wp-config.php” از مراحل اساسی در رفع این خطاست. در ادامه، قطعه کدی را که شما باید به فایل `wp-config.php` اضافه کنید، برای تعمیر دیتابیس خود نشان می‌دهم:

  • ابتدا به پنل مدیریتی هاست خود وارد شوید.
  • پس از ورود به پنل، به دنبال بخشی به نام “File Manager” یا “مدیریت فایل‌ها” بگردید و وارد آن شوید.
  • در مدیریت فایل‌ها، به دنبال پوشه‌ای به نام “public_html” یا نام مشابه آن بروید (این نام ممکن است بسته به تنظیمات هاست شما متغیر باشد).
  • در این پوشه، فایلی به نام “wp-config.php” را پیدا کنید و روی آن کلیک راست کرده و گزینه “Edit” یا “ویرایش” را انتخاب کنید.
  • با باز شدن فایل “wp-config.php“، در انتهای فایل قبل از خط “That’s all, stop editing! Happy blogging“، قطعه کد زیر را اضافه کنید:
    • define('WP_ALLOW_REPAIR', true);

  • فایل را ذخیره کرده و بسته کنید.
  • حالا به آدرس زیر در مرورگر خود بروید
    • http://yourdomain.com/wp-admin/maint/repair.php (نام دامنه خود را جایگزین “yourdomain.com” کنید)

  • در صفحه‌ای که باز می‌شود، گزینه “Repair Database” را انتخاب کنید.

    تعمیر وردپرس

    تعمیر وردپرس

  • منتظر بمانید تا عملیات تعمیر دیتابیس به اتمام برسد.
  • پس از اتمام تعمیرات، به فایل “wp-config.php” رفته و قطعه کد اضافه شده را حذف کنید تا امکان تعمیر دیتابیس بصورت عمومی غیرفعال شود.
  • فایل را دوباره ذخیره کرده و ببندید.

حالا دیتابیس شما باید تعمیر شده و امکان اتصال به آن بدون مشکل وجود داشته باشد. این گام‌ها باعث اصلاح جدول‌های دیتابیس می‌شوند و ممکن است مشکل شما برطرف شود.

برسی فایل Wp-Config.php

یکی از فایل‌های بسیار حیاتی در مراحل نصب وردپرس، فایل wp-config.php است. این فایل حاوی اطلاعات بنیادی نظیر جزئیات پایگاه داده مانند نام دیتابیس، نام کاربری، رمز عبور، و هاست دیتابیس می‌باشد. این اطلاعات بسیار حیاتی هستند و به عنوان یک نقطه مرکزی در راه‌اندازی وب‌سایت شما عمل می‌کنند.

محتوای این فایل به صورت زیر است:

define('DB_NAME', 'database-name');
define('DB_USER', 'database-username');
define('DB_PASSWORD', 'database-password');
define('DB_HOST', 'localhost');

در صورتی که تغییراتی در نام یا نام کاربری دیتابیس ایجاد کرده‌اید، حتماً اطمینان حاصل کنید که این تغییرات نیز در فایل wp-config.php اعمال شده باشد و تمامی اطلاعات به درستی وارد شده باشند. سپس، به گزینه DB_Host برخی از تنظیمات پیش‌فرض را اعمال خواهیم کرد. برای این کار، می‌توانید نام را به localhost تغییر دهید. البته ممکن است هاست شما از یک نام دیگر برای localhost استفاده کند، بنابراین بهتر است با ارائه‌دهنده هاست خود تماس بگیرید و نام مورد استفاده را از آنها بپرسید.

اما توصیه ما به شما این است که برای رفع مشکل، به جای نام پایگاه داده، از آدرس IP آن استفاده کنید، همانند کد زیر:

define('DB_HOST', '127.0.0.1');

اگر تمامی مراحل را به دقت دنبال کرده و باز هم مشکل شما حل نشده باشد، این نشان دهنده‌ی این است که مشکل احتمالاً از سوی سرور است و بهتر است با ارائه‌دهنده خدمات هاست خود تماس بگیرید.

خطا در برقراری ارتباط با پایگاه داده بابت مشکل هاست

توجه داشته باشید که در برخی اوقات، حجم بالای ترافیک ورودی به سایت شما ممکن است باعث شود که شرکت هاستینگ شما نتواند به اندازه کافی سریع به این حجم از کاربران پاسخ دهد، و نتیجه‌اش ممکن است خطای “Error Establishing a Database Connection” باشد. در این مواقع، امور فوراً به پشتیبانی شرکت هاستینگ شما گزارش شود تا مشکلات به سرعت برطرف شوند. بهترین هاست وردپرس میتونید هم اکنون خریداری کنید.

4.8/5 - (5 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *